Τρικαλινός κιθαρίστας τρέλανε με τα σολαρίσματά του τους Γερμανούς!

Κατέπληξε τους θεατές του Thomann Festival 2015 στο Treppendorf της Γερμανίας ο Τρικαλινός κιθαρίστας Κυριάκος Μπουλούμπασης.
Ο Κυριάκος είναι από την Οιχαλία και θεωρείται δεξιοτέχνης στην ηλεκτρική κιθάρα και ένας από τους εξαίρετους μουσικούς η φήμη του οποίου έχει ξεπεράσει πλέον τα ελληνικά σύνορα.

Να σημειωθεί ότι το φεστιβάλ διοργάνωσε το Musikhaus Thomann, ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς οίκους παγκοσμίως. Προσκεκλημένοι των διοργανωτών ήταν ο διάσημος Αμερικανός κιθαρίστας και κατασκευαστής κιθάρας PaulReed Smith και ο Έλληνας δεξιοτέχνης κιθαρίστας Kiriakos GP (Κυριάκος Μπουλούμπασης), νικητής του παγκόσμιου διαγωνισμού κιθάρας που διοργανώθηκε το Φεβρουάριο του 2014 από τη μουσική Ακαδημία του Λονδίνου.

Ο Kiriakos GP κλήθηκε να παίξει το εισαγωγικό μέρος της συναυλίας του Paul Reed Smith. Έτσι, λίγο πριν ετοιμαστεί και εμφανιστεί στη σκηνή ο διάσημος Αμερικανός, ο Kiriakos GP έδωσε το δικό του ρεσιτάλ δεξιοτεχνίας με την ηλεκτρική του κιθάρα αφήνοντας άφωνους τους θεατές αρχικά, ενώ στο τέλος παραληρούσαν όλοι από ενθουσιασμό καταχειροκροτώντας το νεαρό Έλληνα κιθαρίστα.

Ο Kiriakos GP είναι καθηγητής κιθάρας, απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Αλεξανδρούπολης και κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος Ειδικής Αγωγής του University of Nicosia.

www.trikaladay.gr