Ο Kiriakos GP (Κυριάκος Μπουλούμπασης) καθήλωσε το κοινό του «Thomann Festival 2015» στο Treppendorf της Γερμανίας.

Προ ημερών το δικό μας παιδί, ο σολίστ της ηλεκτρικής κιθάρας Κυριάκος Μπουλούμπασης από την Οιχαλία του Δήμου Φαρκαδόνας αναχώρησε για τη Γερμανία προκειμένου να συμμετάσχει σε μία μεγάλη, διεθνή διοργάνωση.

Ο Κυριάκος, ένας νέος και πολλά υποσχόμενος στο χώρο της Μουσικής, άνθρωπος, ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι στη Γερμανία, έχοντας στις αποσκευές του, την πλούσια εμπειρία του, τις διακρίσεις του σε μουσικές διοργανώσεις, το ταλέντο του στην Κιθάρα που τον έχουν καταστήσει μεταξύ των πρώτων, από τα παιδιά της περιοχής μας που διακρίνονται στις Τέχνες και στα Γράμματα και ευρύτερα.

Ο Κυριακός Μπουλούμπασης ο ευαίσθητα καλλιτεχνικά άνθρωπος, ο πάντα χαμογελαστός και ευδιάθετος νέος που συγκινεί και συναρπάζει σε κάθε του εμφάνιση, το παιδί που μέσα από την Κιθάρα του προκαλεί ανάμικτα συναισθήματα, όπως εκείνα της χαρμολύπης, ταξίδεψε για την Γερμανία συμμετέχοντας στις μουσικές εκδηλώσεις του Thomann Festival 2015 στο Treppendorf της Γερμανίας.

To φεστιβάλ διοργάνωσε το Musikhaus Thomann, ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς οίκους παγκοσμίως. Προσκεκλημένοι των διοργανωτών ήταν ο διάσημος Αμερικανός κιθαρίστας και κατασκευαστής κιθάρας PaulReed Smith και ο Έλληνας δεξιοτέχνης κιθαρίστας Kiriakos GP (Κυριάκος Μπουλούμπασης), νικητής του παγκόσμιου διαγωνισμού κιθάρας που διοργανώθηκε το Φεβρουάριο του 2014 από τη μουσική Ακαδημία του Λονδίνου.

Ο Kiriakos GP κλήθηκε να παίξει το εισαγωγικό μέρος της συναυλίας του Paul Reed Smith. Έτσι, λίγο πριν ετοιμαστεί και εμφανιστεί στη σκηνή ο διάσημος Αμερικανός, ο Kiriakos GP έδωσε το δικό του ρεσιτάλ δεξιοτεχνίας με την ηλεκτρική του κιθάρα αφήνοντας άφωνους τους θεατές αρχικά, ενώ στο τέλος παραληρούσαν όλοι από ενθουσιασμό καταχειροκροτώντας το νεαρό Έλληνα κιθαρίστα.

Ο Kiriakos GP είναι καθηγητής κιθάρας, απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Αλεξανδρούπολης και κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος Ειδικής Αγωγής του University of Nicosia.

krinitrikalon.gr