«Το Θέατρο»: To νέο video clip των ΕΝΤΕΧΝΩΣ με τη συμμετοχή του Σπύρου Μπιμπίλα

Οι ΕΝΤΕΧΝΩΣ παρουσιάζουν, το ολοκαίνουργιο βίντεο κλιπ από το καινούριο τους single με τίτλο «Το Θέατρο», με τη συμμετοχή τόσο του πολύ γνωστού ηθοποιού Σπύρου Μπιμπίλα όσο και του δημοφιλούς τραγουδοποιού Βασίλη Καζούλη.

Η ερμηνεία του τραγουδιού ανήκει στον Μιχάλη Κιομουρτζή, ενώ στα φωνητικά συμμετέχει η Βίκη Μαματσοπούλου. Τη μουσική συνέθεσε ο Βασίλης Γρένδας, ενώ τους στίχους έγραψε ο Μαργαρίτης Τσιφουτίδης. Μάλιστα ο τελευταίος, με αυτό του το ποίημα απέσπασε το πρώτο βραβείο και το χρυσό μετάλλιο από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης το 1995.

Η ενορχήστρωση και η παραγωγή έγινε από τον Βασίλη Γρένδα, η μίξη και το mastering από τον Βαγγέλη Γεωργαντζή, στο σενάριο συνεργάστηκαν οι Μιχάλης Κιομουρτζής και Γιάννης Κώστογλου ενώ η σκηνοθεσία και η εικονοληψία του βίντεο κλιπ είναι του Γιώργου Καραδημήτρη.

Έπαιξαν οι ΕΝΤΕΧΝΩΣ που αποτελούνται από τους παρακάτω 5 μουσικούς : Μιχάλη Κιομουρτζή (φωνή), Βίκη Μαματσοπούλου (φωνή), Κiriakos GP (ηλεκτρική κιθάρα, λούπες), Γιάννη Κώστογλου (ηλεκτρικό μπάσο), Βασίλη Γρένδα (πλήκτρα).
Εκτός όμως από τους ΕΝΤΕΧΝΩΣ στο τραγούδι συμμετείχαν και οι παρακάτω μουσικοί :
Nίκος Καλύβας (ντραμς), Άγγελος Τσακμακάς (τρομπέτα), Παναγιώτης Κωστίδης (κλαρίνο), Ασπασία Σταμούλη (φλάουτο) και Γεράσιμος Φωτιάδης (βιολί).

Ακολουθείστε τους ΕΝΤΕΧΝΩΣ στο Spotify και τις υπόλοιπες πλατφόρμες διανομής μουσικής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ